PCI Flexmörtel - Starka, flexibla & tillförlitliga fästmassor från PCI

Den senaste kunskapen, sofistikerad teknik och cirka 40 års expertis inom flexibel fästmassa ryms i varje säck ur PCI Flexmörtel-serien. Generationer av plattsättare har satt sin tillit till denna oslagbara kombination när otrolig flexibilitet och hög prestanda krävs under plattorna och i deras dagliga arbete.

Klicka här för att läsa mer

Renovera & skydda utan besvär - Mineraliskt system för garagegolv

Golvbeläggningen PCI Zemtec Outdoor är lätt att applicera, färdig att använda och ger ett optimalt grundskydd.

Klicka här för att läsa mer

Våra specialprodukter för tätning och limning

Enastående bearbetningsegenskaper, stark vidhäftning, fantastisk flexibilitet – PCI:s sortiment av monteringslim och tätningsmassor täcker in praktiskt taget alla tillämpningar inom limning, fogning och tätning.

Klicka här för att läsa och ladda ner.

Fogar helt i din smak

I den här broschyren kan du läsa om det nya fogprogrammet från PCI. Klicka här för att läsa och ladda ner.

PCI Produktöversikt

Ta del av vårt aktuella sortiment som finns samlat i broschyren PCI Produktöversikt.

PCI Konstruktioner

PCI har systemen för keramiska konstruktioner när det gäller våtrum i bostäder, våtrum i offentliga miljöer, värmegolvskonstruktioner och konstruktioner utomhus. PCI har även avancerade lösningar för keramiska konstruktioner när det gäller storkök, tung industri, livsmedelsindustri, fasader, kemisk industri och simhallar.

Klicka här för att läsa och ladda ner PCI Guiden.

PCI Polysilent

Stegljudsreducerande konstruktion med låg bygghöjd, snabb installation

Klicka här för att ladda ner broschyren

Natursten - läggning, fogning och säker vidhäftning utan missfärgningar

Varje natursten är unik. Detta påverkar inte bara utseendet som gör detta material så användbart och populärt, utan också stenarnas egenskaper.

En annan gemensam nämnare för natursten är porositeten, vilket påverkar fuktupptagningen och därmed även vidhäftningen.

PCI har ett komplett sortiment av fäst- och fogmassor som är anpassade för montage av natursten. I vår broschyr presenteras också lösningar för montage av stentyper i olika typer av utrymmen.

Ladda ner PCI Naturstensbroschyr genom att klicka på bilden eller klicka  här

PCI Pavifix 1K Extra - Genomsläppligt fogmaterial för marksten

Traditionellt har stenbeläggningar fogats med sand eller stenmjöl. Det tar dock inte lång tid innan sanden försvinner ur fogarna och ogräset får möjlighet att etablera sig. Den fina underhållsfria ytan med marksten har istället blivit ett problem med ett underhåll att rensa bort ogräs ut fogarna.

PCI har utvecklat ett fogmaterial som gör att du kan njuta av din stenbeläggning med ett minimum av underhåll. PCI Pavifix® 1K Extra ger tåliga och starka fogar som dessutom är dränerande för vatten.

Klicka här för att läsa och ladda ner.

PCI Nanofug Premium - nya generationens fogmassa

PCI Nanofug® Premium – den flexibla fogmassan för granitkeramik och stengods, tillhör en ny generation intelligenta produkter från PCI.

Den kombinerar goda arbetsegenskaper med många positiva produktegenskaper för dig och dina kunder. PCI Nanofug® Premium erbjuds i 18 attraktiva färger och har en slät, funktionell yta som kräver märkbart mindre rengöring, tack vare sin smutsavvisande easytoclean-effekt.

Klicka här för att läsa och ladda ner.

Lösningar för lyckad reparation och ytbehandling av betong

PCI Nanocret familjen har lösningen för lyckade betongreparationer med lång hållbarhet.  Serien är mycket mångsidig. Den består av fyra produkter som är perfekt matchade, och lämpar sig för nästan alla tillämpningar. Koderna R2, R3 och R4 i slutet av namnet är taget från den europeiska standarden EN 1504, del 3.

I broschyren "Lösningar för lyckade reparationer och renovering av betong" definieras de olika produkternas egenskaper som gör det lättare att välja rätt produkt. Klicka här för att ladda ner broschyren som pdf.

Professionella lösningar för trädgårds- och landskapsanläggare

Som specialist inom branschen arbetar PCI kontinuerligt för att vidareutveckla och förbättra produkter som hjälper trädgårds- och landskapsanläggare samt plattsättare och golvläggare att utföra ett bra arbete. I denna broschyr presenterar vi våra specialprodukter för trädgårds- och landskapsdesign.

Klicka här eller på bilden för att ladda ner.