Velg en region og språk

PCI – ett modernt företag med tradition

I mer än 60 år har PCI Augsburg GmbH varit känd som en välrenommerad tillverkare av kemikalier för byggnadsindustrin. PCI har under flera årtionden varit etablerad som marknadsledare inom produkter för plattsättning på den tysktalande marknaden.

Tack vare sammanslagningen mellan PCI och Construction Chemicals-avdelningen inom BASF, ett världsledande företag inom kemikalier, kan PCI nu stoltsera både med sin erfarenhet som mångårigt företag och den starka position det innebär att ingå i en internationell företagskoncern.

Om PCI

Namnet PCI har i över 60 år stått för innovation och kvalitet.
Sedan PCI grundades har vi revolutionerat marknaden genom ständig utveckling av ny teknologi och nya möjligheter.

Läs mer

Produktion

PCI är ett starkt bolag med lång erfarenhet och kvalitetstänk. Vi är marknadsledande inom våra produktområden på den tyska marknaden, där våra produkter tillverkas i tre olika anläggningar. Våra fabriker håller hög produktionskapacitet för att säkerställa konstant tillgänglighet och snabba leveranser.

Läs mer

Historik

PCI:s framgångssaga grundlades 1950 i den tyska staden Augsburg. Fyra år senare bestod PCI:s produktblad redan av över 50 produkter. Sedan dess har vi fortsatt att utvecklas med värdeorden innovation och kvalitet i ryggen.

Läs mer

Miljö och hållbarhet

På PCI tycker vi det är viktigt att vara en aktiv partner för mijön. Genom ansvarstagande och engagemang har vi möjlighet att göra skillnad. Vi strävar därför ständigt att optimera våra processer och erbjuda miljöanpassade egenskaper i produkterna

Läs mer