• PCI – ett modernt företag med tradition

  I mer än 70 år har PCI Augsburg GmbH varit känd som en välrenommerad tillverkare av kemikalier för byggnadsindustrin. PCI har under flera årtionden varit etablerad som marknadsledare inom produkter för plattsättning på den tysktalande marknaden.

 • Om PCI

  Namnet PCI har i över 70 år stått för innovation och kvalitet.
  Sedan PCI grundades har vi revolutionerat marknaden genom ständig utveckling av ny teknologi och nya möjligheter.

  Läs mer
  Produktion

  PCI är ett starkt bolag med lång erfarenhet och kvalitetstänk. Vi är marknadsledande inom våra produktområden på den tyska marknaden, där våra produkter tillverkas i tre olika anläggningar. Våra fabriker håller hög produktionskapacitet för att säkerställa konstant tillgänglighet och snabba leveranser.

  Läs mer
  Historik

  PCI:s framgångssaga grundlades 1950 i den tyska staden Augsburg. Fyra år senare bestod PCI:s produktblad redan av över 50 produkter. Sedan dess har vi fortsatt att utvecklas med värdeorden innovation och kvalitet i ryggen.

  Läs mer
  Miljö och hållbarhet

  På PCI tycker vi det är viktigt att vara en aktiv partner för mijön. Genom ansvarstagande och engagemang har vi möjlighet att göra skillnad. Vi strävar därför ständigt att optimera våra processer och erbjuda miljöanpassade egenskaper i produkterna

  Läs mer