Hög produktionskapacitet och pålitlig logistik

Hög produktionskapacitet och fungerande logistik säkerställer konstant tillgänglighet och snabba leveranser av våra produkter. Varje dag rullar mellan 60 och 70 lastbilar lastade med omkring 1 400 ton PCI produkter ut från de tre tyska fabrikerna i Augsburg, Hamm och Wittenberg. En del av produkterna distribueras vidare till våra professionella kunder i Sverige för att till sist ingå i ännu ett spännande byggprojekt på marknaden.

PCI fabriken i Augsburg

Anläggningen i Augsburg har ca 300 anställda inom administration och ca 150 inom produktion. Här produceras pulver- och dispersionsprodukter.

PCI fabriken i Wittenberg

Fabriken i Wittenberg sattes i drift 1991. Den huvudsakliga verksamheten består av att producera och sälja byggkemiska produkter. Här finns ca 125 anställda, främst inom produktion. Pulverprodukter, tätningsmedel, silikon, reaktionsharts och bitumenmassor tillverkas här.

PCI fabriken i Hamm

PCI Augsburg GmbH har tillverkat fästmassor, fogmassor och avjämningbruk i Uentrops industriområde sedan november 1992. Den största delen av detta PCI-sortiment tillverkas på någon av de två produktionslinjerna för pulver. 100 kvalificerade medarbetare sköter om lager, produktion och administration.