PCI-gruppen

PCI-gruppen innefattar PCI:s och Thomsits varumärken. PCI erbjuder lösningar för sättning av kakel, natursten och marksten. PCI:s sortiment innefattar också professionella produkter och produktsystem för betongreparation, tätskikt och golvsystem. Thomsit är ett dynamiskt varumärke för golvläggning. Företaget har varit en del av PCI-gruppen sedan 2019 och erbjuder ett modernt produktsortiment som uppfyller alla golvläggningskrav.

Ledande sedan decennier

År 1951 fick grundarna av Poly-Chemie-Ingenieurgesellschaft mbH sitt genombrott på marknaden med den legendariska produkten PCI Emulsion. Sensationella, nya utvecklingsprodukter som PCI FT fästmassa för kakel och den första lösningsmedelsfria, epoxihartsbaserade primern gjorde företaget till föregångare i branschen under nästkommande decennier. År 1981 lanserade PCI den första flexibla fästmassan för kakel i pulverform, vilket resulterade i en marknadsledande position i Tyskland inom fästmassasegmentet – en position som företaget håller ännu idag.

PCI håller jämna steg med utvecklingen

Vi fortsätter att leverera PCI:s framgångshistoria tillsammans med den ca 1 250 medarbetare starka arbetsstyrkan på PCI-anläggningar som Augsburg, Hamm och Wittenberg. Fokuset i vårt tänk och arbetssätt ligger på våra kunder och samarbetspartners. Tack vare nära och konstruktiva samarbeten förblir vi djupt insatta i återförsäljares och yrkespersoners dagliga utmaningar. Vi utvecklar rätt lösningar idag – inför morgondagens utmaningar.

Tillförlitliga produkter, professionell service

Vårt mål inom produktutveckling och tillverkning är att säkerställa bästa möjliga kvalitet utan att tumma på produktegenskaper, användarvänlighet, tillförlitlighet och miljökompatibla råvaror. Våra produktsystem utgör ett tydligt, komplett och harmoniserat sortiment. I egenskap av leverantör av holistiska lösningar har våra servicetjänster högsta prioritet. Vi erbjuder återförsäljare och hantverkare omfattande support i form av personlig rådgivning på plats, livechattar, utbildning och många andra analoga hjälpmedel och digitala verktyg.

Vi investerar i framtiden

Vi investerar kontinuerligt för att garantera säkerheten på våra anläggningar och våra anställdas arbeten. Vi fokuserar på moderna logistiksystem och bästa möjliga tillverkning.  Det gör att våra produkter alltid finns tillgängliga och når kunden på kortast möjliga tid.