Velg en region og språk

PCI produktsortiment

PCI har ett brett sortiment av högkvalitativa fäst- och tätsiktsprodukter för kakel, klinker och natursten. Våra uppskattade system för stegljudsreduktion är provade i SP:s ljudrum i Borås. PCI:s sortiment för reparation av betong är utvecklade med den senaste teknologin, som ger våra produkter en enastående prestanda.

Här söker du enkelt i hela vårt sortiment efter specifik produkt via enskilda produktgrupper eller genom produktnamn. För varje produkt finns detaljerad produktinformation, som tekniska datablad, säkerhetsdatablad samt byggvarudeklarationer. Är du intresserad av hela lösningar för ditt projekt rekommenderar vi att titta under fliken Produktsystem.

Du hittar även hela vårt sortiment samlat i broschyren PCI Produktöversikt. Har du behov av ytterligare information eller av teknisk support är du alltid välkommen att kontakta oss.

 

 

 

Epoxibeläggning

PCI Apoten®

för kemiskt samt mekaniskt hårt belastade industrigolv

PCI Apoten®
Produktegenskaper:
  • Mycket slitstark, motståndskraftig mot höga mekaniska belastningar.
  • Lösningsmedelsfritt, skadar varken miljö eller användare med ångor av lösningsmedel, ingen fara för brand eller explosion.
  • Lättflytande, hög produktionstakt möjlig.
  • Säker vidhäftning på betong- och cementspackel, vilket ger hög utmattningshållfasthet.
  • Kemikalieresistent, mot syror, alkalier, oljor och fetter (se tabellen ”Kemisk motståndskraft”).
Användningsområden:
  • Inom- och utomhus.
  • För tillverkning av slitstarka och kemiskt motståndskraftiga beläggningar på betong- och cementspackelytor inom alla industrisektorer, som t.ex. lagerhallar, monterings- och produktionslokaler, ramper och uppfarter, inklusive trottoarkanter. För att göra ytan halkfri beströs den med kvartssand.
  • PCI Apoten appliceras fylld med kvartssand i förhållandet 1:1. Används som kontinuerlig golvbeläggning eller ytskikt med tjocklek upp till 3 mm på ytor med förhöjd mekanisk belastning i form av stötar och slag.
Färg: RAL 7030 stengrå, RAL 7032 kiselgrå
Förpackning: 20,80-kg-/ 4,20-kg-Burk/ 10-kg-Burk
Beräkna åtgång
videos:
Dealer Search