PCI Droppkantslist GU6000

Profilsystem med droppkantslist för säkert skydd av balkong- och terrasskanter
Dealer Search
Produktegenskaper
Användningsområden
Nedladdningar
  • UV- och väderbeständig. Extruderad och pulverlackerad aluminium.
  • Färgbeständig. Behåller färgen under hela användningstiden.
  • Flexibel konstruktionshöjd. Profilerna lämpar sig för 2 installationshöjder (standard 19  mm och förkortad 8  mm). Enkel och säker förkortning av installationshöjden – vid behov – längs den givna linjen.

  • För ett rent och säkert skydd av balkong- och terrasskanter.
  • Lämpligt för system som kräver ordentlig avfuktning från konstruktionen.

PCI produktsortiment

PCI har ett brett sortiment av högkvalitativa fäst- och tätsiktsprodukter för kakel, klinker och natursten. Våra uppskattade system för stegljudsreduktion är provade i SP:s ljudrum i Borås. PCI:s sortiment för reparation av betong är utvecklade med den senaste teknologin, som ger våra produkter en enastående prestanda.

Här söker du enkelt i hela vårt sortiment efter specifik produkt via enskilda produktgrupper eller genom produktnamn. För varje produkt finns detaljerad produktinformation, som tekniska datablad, säkerhetsdatablad samt byggvarudeklarationer. Är du intresserad av hela lösningar för ditt projekt rekommenderar vi att titta under fliken Produktsystem.

Du hittar även hela vårt sortiment samlat i broschyren PCI Produktöversikt. Har du behov av ytterligare information eller av teknisk support är du alltid välkommen att kontakta oss.