PCI Glättmittel

Utjämningsmedel för silikon och polyuretan tätningsmedel
PCI Glättmittel
Dealer Search
Produktegenskaper
Användningsområden
  • Utjämningsmedel som vattentillsats för att släta ut silikon- och polyuretanfogar. Kan anpassas optimalt till silikon- och polyuretanfogmassa genom att späda med vatten.
  • Lämnar inga streck. Genom att använda PCI-utjämningsmedlet speciellt utvecklat för utjämning av tätningsmedel undviks risken för missfärgning av ytan eller missfärgning av tätningsmedlet (mycket ljusa färger), vilket annars kan uppstå vid användning av "konventionella" tvättmedel på grund av inträngning av de ytaktiva medlen och färgämnen som finns däri.

Förpackning: 5-l-Dunk/ 1-l-Flaska
  • Inne, ute, golv, vägg, tak

PCI produktsortiment

PCI har ett brett sortiment av högkvalitativa fäst- och tätsiktsprodukter för kakel, klinker och natursten. Våra uppskattade system för stegljudsreduktion är provade i SP:s ljudrum i Borås. PCI:s sortiment för reparation av betong är utvecklade med den senaste teknologin, som ger våra produkter en enastående prestanda.

Här söker du enkelt i hela vårt sortiment efter specifik produkt via enskilda produktgrupper eller genom produktnamn. För varje produkt finns detaljerad produktinformation, som tekniska datablad, säkerhetsdatablad samt byggvarudeklarationer. Är du intresserad av hela lösningar för ditt projekt rekommenderar vi att titta under fliken Produktsystem.

Du hittar även hela vårt sortiment samlat i broschyren PCI Produktöversikt. Har du behov av ytterligare information eller av teknisk support är du alltid välkommen att kontakta oss.