PCI – En aktiv partner för miljön
PCI har tagit fram en ny broschyr med fokus på miljö – där du snabbt och enkelt kan hitta de produkter som möter miljökraven i just ditt projekt.

För ett hållbart byggande av en hälsosam livsmiljö

Under de senaste åren har aspekter som hållbarhet, miljömedvetenhet samt att bygga en hälsosam livsmiljö blivit allt viktigare. Den hållbara och ansvarsfulla hanteringen av vår miljö och våra resurser samt det resulterande miljö- och hälsoskyddet har högsta prioritet för PCI Group.

I Sverige finns flera system för miljöbedömda produkter till byggindustrin, bland annat Basta Online, Byggvarubedömningen, Sunda Hus och Nordiska Svanen. PCI jobbar aktivt för att se till att våra produkter finns bedömda i de olika systemen. För att du som kund så enkelt som möjligt ska kunna hitta rätt produkt till just ditt projekt har vi tagit fram en ny broschyr: PCI Miljödokumentation.

I den nya broschyren kan du enkelt se vilka produkter som är bedömda i de olika systemen och på så sätt kan du snabbt och enkelt välja den produkt som möter kraven i just ditt projekt.